Saturday, 15 of June of 2019

Gastenboek

 • Write a new entry for the Guestbook

   
   
   
   
   
   
   
  Fields marked with * are required.
  Your E-mail address won't be published.
  For security reasons we save the IP address 3.90.108.129.
  It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
  We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
  107 entries.
  Bob, Petra & Tim Bob, Petra & Tim wrote on 21/03/2010 at 22:39:
  Hallo, het is hier fantastisch, wij gaan alweer voor de derde keer naar deze topplek! Gr, Bob
  Bob, Petra & Tim Bob, Petra & Tim wrote on 21/03/2010 at 22:39:
  Hallo, het is hier fantastisch, wij gaan alweer voor de derde keer naar deze topplek! Gr, Bob
  Judith en Paulien Judith en Paulien wrote on 18/09/2009 at 00:00:
  Eindelijk was het zover ! We gingen weer lekker op vakantie naar jullie prachtige landgoed. Wel een heel verschil met ons eerdere bezoek 5 jaar geleden. Het weer was toen ook prachtig, echter toen konden we alleen maar dagdromen over lekker zwemmen in het zwembad. Er werd toen hard gewerkt om het zwembad te realiseren ! En wat hebben jullie ons verwend zeg, heerlijk eten en lekkere wijntjes drinken, berg klauteren onder jullie professionele begeleiding. We kunnen niet anders zeggen dan dat we geweldig hebben genoten van de omgeveing, van alle verwennerijen en gezellige avonden samen, van alle fijne gesprekken, van het samen koken ( wij hebben weer een hoop geleerd). Nogmaals dank jullie wel, we hebben een fantastische vakantie gehad.
  Arianne en Martin Arianne en Martin wrote on 28/08/2009 at 00:00:
  De lol van een gastenboek is toch vooral het lezen van andermans verhalen. En in de voorgaande verhalen komen dingen voor die volledig herkend worden. Vooral de verrassing en verbazing bij velen over de prachtige locatie van de Quinta waren heel herkenbaar. Feilloos navigeerd de ge-mailde routebeschrijving ons naar dit verstilde plekje diep in het binnenland. En hoe dichter we bij onze bestemming kwamen hoe mooier het werd.En toen bleek het appartement + terras+zwembad ook nog eens heel mooi te zijn. Op basis van onze indruk van de website hoopten we stiekum op een paradijsje. En die verwachting is uitgekomen. Marianne & Martin, Hartelijk dank voor deze heerlijke week. We hebben genoten van het appartement ( Lekker bed, goede keuken top-terras, de BBQ en het zwembad) en van jullie hartelijke ontvangst en diner.
  Iris en Niels Iris en Niels wrote on 17/08/2009 at 00:00:
  Als een vlinder in een vlenderboom Als de wind op een hete zomerdag Als een vogel in de lucht Als een prinses in een paleis Als ijs wat smelt op je tong Als een bloem in een mooie tuin Als wijn in een kristallen glas. liefs Iris Tja, wat zou ik na alle bloemrijke verhalen nog kunnen toevoegen ? Je zou Gerrit Komrij even verderop moeten kunnen optrommelen voor dichterlijke assistentie of om het gedichtje van Iris hierboven ( en alle andere lofuitingen van anderen) aan te sluiten. Het is hier heerlijk leven. Alle consensus van jullie bezoekers komt niet uit de lucht vallen ! Vanaf het moment dat we uit onze auto stapten en jullie met brede armgebaren ons ontvingen viel er een last van onze schouders. Toch altijd spannend om een vakantie op internet te boeken en te zien wat je aantreft. De foto's op jullie site voorspelden al veel goeds.Nog mooier dan op de website !! Toppunt was het heerlijke en super gezellige etentje met jullie,of anders het pizza's bakken in de steenoven wel. Het mooie van deze Quinta is dat jullie het hebben laten ontspruiten uit jullie eigen gedachten. Niet kant en klaar een pand overnemen, maar de schouders eronder en zelf en met behulp van een Portugese aannemer, en ongetwijfelend met veel engelengeduld, de droom verwezelijken. Met een zucht van weemoed maar ook van heerlijke rust verlaten wij jullie stekje na een prachtige week. Veel liefs en talloze mooie momenten op jullie Quinta toegewenst. Niels
  Jacqueline Vingerling & de jongens Jacqueline Vingerling & de jongens wrote on 14/08/2009 at 00:00:
  Moe als ik was van alle werk & personeelsbesognes kwam ik hier met Ian ( 12 ) en Alwin ( 10) aan. Natuurlijk hadden wij naar ons huis in Frankrijk kunnen gaan maar nieuwsgierig naar het onbekende maakt dat ik op de gok dit huis boekte. En......... wat heerlijk om te zien dat er nog mensen bestaan met dromen en werklust. Je mag alleen maar hopen dat jullie van dit leven kunnen blijven genieten, de rest komt immers dan vanzelf. Vanuit het hart gehandeld maakt dat een mens tevreden blijft . Ian en Alwin vonden dit het mooiste huis dat we ooit gehuurt hebben Een mooi compliment voor jullie , maar hoe moet het nu verder met hen ? Terug komen wil ik zeker een keer met manlief erbij om weer te genieten van de rust en de vogels en het leven ! Dank. Drink elke dag op het leven & de Liefde.
  Betty, Martin, Thassia en Juliette Koster Betty, Martin, Thassia en Juliette Koster wrote on 07/08/2009 at 00:00:
  Lieve Marianne en Martin. Niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst hebben wij weer mogen genieten van jullie gastvrijheid. Het weer trachtte zo onze heimwee te beperken door nukkig te zijn met koele avonden. Ohhh, zei Marianne dan"maar dat breekt zo weer open ". Schitterende routes, heerlijke plekjes . Fado optreden om nooit te vergeten, paardrijrit voor de meiden waar ze stil van werden ...( en dat wil wat zeggen! )Een tapas-avond, verrukkelijk, en leuke gesprekken. Vanavond onze laatste BBQ hier dit jaar. Graag nodigen wij jullie uit voor een culinaire revanche op onze Quinta in Velsen-Zuid. Respect en dank voor jullie liefdevolle inzet, het gasten zoo naar het zin te maken, naast jullie toch al drukke bestaan. Zeker tot ziens Veel liefs.
  Joke Joke wrote on 07/08/2009 at 00:00:
  Lieve Marianne en Martin, Natuurlijk heb ik het nodige gelezen over de gasten die hier eerder waren, evenals wij ( Fam Koster ) sluit me hier helemaal bij aan. De gemeende gastvrijheid, de heerlijke gerechten die jullie ons voorschotelde, de tips die jullie ons gaven om nog veel meer van het mooie Portugal te laten zien, van die kleine maar o zo waardevolle dingen, zoals de heerlijke kruiden uit jullie tuin, de schaal met sappige pruimen en noem maar op. Lieve mensen voor de 2e keer heb ik genoten. Mijn leeftijd gaat een rol spelen maar wie weet kan ik nog eens van al dat moois genieten. Nogmaals dank voor alles en hopelijk op een weerzien !
  Sofie en Peter Sofie en Peter wrote on 06/08/2009 at 00:00:
  Prachtige locatie, zwembad en faciliteiten, alles prachtig onderhouden. Een pluim voor het ontbijt van Marianne, die ervoor zorgde dat onze dag al geslaagd was. Zeer mooie streek. We hebben 100% genoten van het verblijf bij jullie.
  Antoinette, Dion, Michael en Stephen Antoinette, Dion, Michael en Stephen wrote on 24/07/2009 at 00:00:
  We werden hartelijk ontvangen, hebben genoten van het culinaire diner, de tuin en terrassen, het zwembad, het huis, het is allemaal met veel zorg onderhouden. We hebben prachtige plekken bezocht op de Serra da Estrella en de Douro Vallei. Onze reis door Portugal was in een woord "geweldig". Hartelijk dank dat wij op jullie Quinta hebben mogen verblijven.
  Ben, Marga, Bertram en Norbert Rigter Ben, Marga, Bertram en Norbert Rigter wrote on 17/07/2009 at 00:00:
  Op de laatste dag voor ons vertrek naar elders in Portugal graag een dankwoord voor jullie gastvrijheid. Dit was voor ons de 2e keer op rij op jullie landgoed in de zomervakantie en weer viel het helemaal niet tegen. Na een warm welkom met een lekker wijntje en praatje konden we weer in "ons huis" . Het was thuiskomen ! Wij zijn de afgelopen jaren zo'n beetje overal geweest in Portugal, maar dit is een van de (zeer) weinige plekjes waar we graag nog vele jaren terugkomen. heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en "Ate a vista".
  Joop en Marijke Wiltink Joop en Marijke Wiltink wrote on 13/06/2009 at 00:00:
  Van 30 mei t/m 13 juni 2009 verbleven wij op jullie Quinta do Vale do Fidalgo. Direct bij binnenkomst waren we verrukt ; van de aanblik, van het uitzicht en van het met veel gevoel en smaak aangelegde en ingerichte paradijsje. In een woord geweldig ! Voor ons gevoel kon het dan ook bijna niet anders dan dat wij hier een heerlijke tijd zouden hebben. En dat bleek nadien te kloppen. We werden uiterst hartelijk ontvangen met een glaasje wijn en we waren meteen "thuis'. De eerste paar dagen hadden we heerlijk weer. We verbleven in een prima appartement met groot terras en een prachtig uitzicht over de vallei. Heerlijk genieten was het met een duik in het zwembad. Toen het weer wat minder warm werd zijn we de omgeving gaan verkennen en maakten kilometerslange wandeltochten om en nabij de Torre, prachtige landschappen lagen aan onze voeten en af en toe waanden we ons in niemandsland. Soms ontmoetten we een local die in zijn ( berg)-tuintje bezig was en die ons van alles probeerde te vertellen over de omgeving en het land waar hij trots op was. Van jullie kregen we veel waardevolle tips om naar bijzondere plekken te gaan, waarvoor nog hartelijke dank. Ons verblijf op jullie Quinta gaan wij niet vergeten. Het was heerlijk hier te verblijven. Voor jullie een compliment, voor ons een fijne vakantie,
  Sabine en Richard Sabine en Richard wrote on 31/05/2009 at 00:00:
  Aankomst op zaterdagavond rond een uurtje of acht op het landgoed "Quinta do Vale do Fidalgo" van Marianne en Martin. We werden hartelijk welkom geheten door M+ M en onze eerste indruk was een soort van "Vila Felderhof"gevoel, wat een mooi vakwerk was hier geleverd door deze twee gastvrije mensen. De eerst avond mochten we gelijk genieten van de kookkunsten van Marianne, dit alles gelardeerd met leuke gesprekken en goede wijn. Dit is wat je noemt een goed begin van de vakantie. het werd een week met prachtig weer en hebben mooie wandeltochten en uitstapjes gemaakt. De tips die M+M hebben gegeven in de informatie map kunnen wij van harte aanbevelen. Zeker het eten in het broodmuseum is een aanrader. Lieve Marianne en Martin het gaat jullie goed en wij hopen jullie hier weer spoedig een keer te mogen bezoeken. We hebben genoten !!!
  Barbara en Jaap Barbara en Jaap wrote on 06/05/2009 at 00:00:
  Wij hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid, het fantastische eten ( minstens 5 sterren waard) jullie schitterende Quinta, de prachtige omgeving en verhalen bij een goed glas wijn.De tocht naar de Douro was geweldig mooi en het eten daar heel bijzonder. Het is een feest jullie te bezoeken.
  Johan en Herma Johan en Herma wrote on 06/05/2009 at 00:00:
  Jullie schepping hier is echt een meesterwerk. Ook de invulling van het begrip gastvrijheid is slechts met de pen des dichters behoorlijk te beschrijven "fantastisch". Ons verblijf hier staat hoogop de lijst van bijzondere ervaringen. Heel veel dank voor het fantastische verblijf in jullie werkelijkheid geworden droom- 's morgens wakker worden en ja, het is echt !!! En nou heb ik het nog niet eens over de culinaire en sprituele heerlijkheden......kortom, een vakantie om nooit te vergeten.
  Bob, Petra en Tim Bob, Petra en Tim wrote on 03/10/2008 at 00:00:
  Morgen "moeten "we weer terug naar Nederland. De aankomst is alweer 2 weken geleden. Het voelt als 2 dagen !! Wij zijn met onze neus in de boter gevallen. Niet alleen vanwege het weer, het uitzicht en de omgeving is prachtig en jullie gastvrijheid hebben wij ervaren als een warm bad. Wij hebben heerlijk bij jullie gegeten. Ja, OOK Tim, en een bijzondere dag beleefd met het plukken van druiven op jullie Quinta. Daarna mogen genieten van een zeer uitgebreide lunch samen met jullie vrienden. Ook Tim heeft zich deze vakantie goed vermaakt. Het zwembad was helemaal OK. Tim vindt de buurvrouw en buurman erg lief. Kortom wij hebben een hele fijne vakantie gehad, niet alleen door de omgeving, de rust, maar zeker ook door jullie. Wij willen in ieder geval terugkomen om de zelfgemaakte rose te proeven. Bedankt voor de goede zorgen.
  Mark en Annet Nijboer Mark en Annet Nijboer wrote on 13/08/2008 at 00:00:
  Jullie insprirerende Quinta is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een warme deken voor ons geweest, maar deze berg is niets zonder jullie. Deze weldaad geeft menigeen en ook ons weer energie om onze Nederlandse sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheden weer aan te kunnen. 10% in het leven overkomt je - 90% in het leven gaat erom wat je er van maakt. Dat hebben jullie goed gedaan !!!
  Con Sadee en Geertje Blok Con Sadee en Geertje Blok wrote on 08/08/2008 at 00:00:
  Onze monden vielen open bij aankomst, wat een prachtige plek ! De tuin, het zwembad, het prieel en vooral het huis, alles was duidelijk met veel liefde en creativiteit ontstaan/ gemaakt,. Na een warm en vriendelijk onthaal voelden wij ons direct thuis. Het huis, wat veel ruimer, groter bleek dan de foto's op de website deden vermoeden, er is aan alles gedacht met prachtige plekjes om te zitten buiten, een mooie inrichting, een heerlijke badkamer en een geweldige keuken en dat alles in een prachtig landschap. Een echt paradijsje waar je helemaal tot rust komt. Op de website had ik ook iets gelezen over een kookworkshop die gevolgd kon worden. Dinsdag hebben wij deze workshop bij Marianne gevolgd. Onder haar bezielende leiding hebben wij een heerlijke maaltijd getoverd die we heel gezellig die avond met Marianne en Martin hebben genuttigd. Een avond met een gouden randje !! Wat een creativitiet en wat een passie. Allemaal geconcentreerd op zo.n prachtige plek. En wat heerlijk dat jullie anderen mee laten genieten van deze plek. Wat een gastvijheid !! Heel erg bedankt, het was zeker niet de laatste keer dat wij deze plek, dit paradijs hebben bezocht. Wij hopen dat er nog meer volgen. Misschien iets eerder boeken.... we zullen niet meer zo lang Googlen.........omdat wij precies weten waar we naartoe willen.Bedankt en tot ziens.
  Mathieu en Meriellen Mathieu en Meriellen wrote on 01/08/2008 at 00:00:
  Onze monden vielen open bij de laatste bocht, wat een prachtig stukje Portugal. Jullie mogen trots zijn op jullie paradijsje. We hebben erg genoten van de gastvrijheid en ongedwongenheid. Mede door jullie enthousiasme is de belangstelling groter geworden voor dit land. Wij zijn zeker van plan terug te komen. Bedankt voor alles.
  Tonnie en Frans Tonnie en Frans wrote on 13/06/2008 at 00:00:
  Afgelopen week zijn wij als luxe gasten ontvangen op jullie prachtige landgoed "Quinta do Vale do Fidalgo ' in een ademloze omgeving, waarbij wij 's morgens door de vele vogels gewekt werden en wij heerlijk hebben gewandeld en eucalyptusgeuren hebben opgesnoven. Wij hebben ons vaak verbaasd hoe 2 mensen zo iets moois hebben gerealiseerd. Je kunt het gerust een levenswerk noemen. Als afsluiting heeft Marianne en heerlijk diner bereidt, alles zelf gemaakt.Marianne en Martin hartelijk dank voor jullie buitengewoon vriendelijke ontvangst en hopelijk tot ziens.