Saturday, 15 of June of 2019

Gastenboek

 • Write a new entry for the Guestbook

   
   
   
   
   
   
   
  Fields marked with * are required.
  Your E-mail address won't be published.
  For security reasons we save the IP address 3.90.108.129.
  It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
  We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
  107 entries.
  Luc en Petra Luc en Petra wrote on 03/05/2008 at 00:00:
  Na eindeloze krommingen door het groene Portugese hart openbaart zich na de laatste bocht "Quinta do Vale do Fidalgo"een wijds panorama met glooiend en terrasvormig heuvellandschap ontrolt zich aan ons oog. We worden welkom geheten door gastvrouw Marianne op een geweldige plek, die alles blijkt te bieden waar een vermoeide maar ook luie reiziger naar uitkijkt. Onze romantische suite is een compacte, van alle gemakken voorziene smaakvolle ingerichte suite, te bereiken via het zandgele terras van het uitnodigende langgerekte blauwe zwembad. Het uitzicht is overweldigend, de rust die je omringt, het lijkt wel een sprookje. Op een van de avonden kookt Marianne de strerren van de hemel, wij wanen ons in een 5- sterren restaurant en kletsen en lachen tot in de vroege uurtjes. Na 5 dagen en evenzovele nachten, waarin wij heerlijk verwend zijn, pakken wij onze koffers en verlaten wij deze door de natuur gevormde, maar ook door mensenhanden met liefde gevormde Quinta. Luxe, warmte en geborgenheid waren ons deel. Onze wegen scheiden zich als vrienden en wij weten: wij komen terug.
  Etiene en Lydia de Kok Etiene en Lydia de Kok wrote on 24/09/2007 at 00:00:
  Onze reis door Portugal is een aangename verrassing, mede dank zij jullie. Ons verblijf op de Quinta was heel rustgevend. De ongedwongen gastvrijheid, maar ook het comfort in het huisje is ons heel goed bevallen. Alle voorzieningen zijn aanwezig en tot in de puntjes verzorgd, jullie doen er alles aan om je gasten te verwennen en zich thuis te laten voelen. Marianne, ik wil je ook nog wel speciaal bedanken omdat ik de gelegenheid kreeg te wassen en te strijken, vermits we meer dan een maand onderweg zijn was dit toch wel een noodzakelijk gebeuren. Een lekker en gezellig diner aan de vooravond van ons vertrek was een geslaagd afscheid. Bedankt en nog veel succes. Lydia en Etiene
  Saskia Davidse Saskia Davidse wrote on 22/08/2007 at 00:00:
  Hallo Marianne en Martin, Hier in het bewolkte Nederland denken we weemoedig en met verlangen terug aan jullie zonnige en prachtig verzorgde quinta, wat hebben we het heerlijk gehad...... Dank voor jullie warme en meer dan gastvrije ontvangst. Hartelijke groeten, Cathelijne, Jael en Saskia.
  Dick en Josee Pellen Dick en Josee Pellen wrote on 20/06/2007 at 00:00:
  Tijdens onze eerste kennismaking met Portugal hebben we 2 nachten mogen logeren op jullie Quinta do Vale do Fidalgo. We hebben geproefd van Marianne haar kookkunst, wat een verwennerij !!! We hebben genoten van het korte verblijf op deze prachtige plek, het leuke en smaakvol ingerichte appartement, het prachtige uitzicht vanaf het terras en de mooie omgeving. Dank je wel voor jullie gastvrijheid en goede verzorging. We komen graag nog een keertje terug om iets langer te kunnen genieten en relaxen, groetjes, Dick en Josee Pellen
  Jan en Joukje Jan en Joukje wrote on 08/06/2007 at 00:00:
  Een lange, wel mooie reis gehad met de auto, maar zeker de moeite waard. Gastvrij welkom geheten met een heerlijk kopje koffie door gastheer en gastvrouw Marianne en Martin. We hebben verbleven in een prachtig appartement met terras,heerlijk gezwommen in het zwembad voor de nodige verkoeling en ontspanning, een prachtige plaats in de bergen van de Serra da Estrella. We hebben prachtige wandelingen en rondritten kunnen maken in de omgeving, in het bijzonder naar de Torre, wat een mooie rit met woeste natuur en uitzichten. Twee weken hebben we kunnen genieten van al dat moois, de ontspanning en de rust. Welbedankt Marianne en Martin. Hartelijke groeten , Jan en Joukje.
  Karen en Maarten Karen en Maarten wrote on 31/05/2007 at 00:00:
  Wat hebben we genoten op jullie prachtige quinta, mooie wandelingen gemaakt in de Serra. We komen zeker nog eens terug , heel erg bedankt.
  Karin en Richard Karin en Richard wrote on 18/05/2007 at 00:00:
  We hebben een heerlijke week gehad op jullie prachtige Quinta. Wat een comfortabel huis, mooie tuin, en natuurlijk het zwembad. Met jullie gastvrijheid maakten het voor ons een vakantie om nooit te vergeten !!!